Головна » 2016 » Березень » 12 » Є ще хлопці в наших селах!
Є ще хлопці в наших селах!
15:31
Працівники Куликівського районного будинку культури попри економічні і фінансові труднощі не тільки зберігають усталені форми проведення дозвілля, а й перебуваюь у постійному творчому пошуку нових.
Про це свічать, зокрема, такі заходи як презентація збірки «Славетні жінки Куликівщини від минулого до сьогодення», ярмарок-презентація виробів народних майстринь «Що може жінка» та інші, про перебіг яких уже повідомлялося на сайті.
І якщо головними героями в них виступали жінки, що, власне видно з самих назв, то цілком закономірно в надрах колективу РБК виникла ідея щодо збалансування інтересів обох статей.
І от минулої неділі перший крок до так би мовити гендерної справедливості зроблено. На сцені РБК 8 молодиків змагалися на звання «Перший хлопець на селі». А оскільки цей захід проходив в рамках однойменного районного шоу, і на думку журі та публіки, дебют відбувся досить вдало, то це вселяє надію на його довговічність і затребуваність.
А тепер про його сутність і перебіг. Отож реалізувати ідею здобути почесний титул «першого хлопця» взялися Андрій Коновалов, Анатолій Хлистун, Віктор Герасименко, Сергій Головань (смт. Куликівка), Сергій Пець, Микола Мурашко (с.Вересочі), Максим Пилипенко, Сергій Кононенко (с.Дроздівка).
Звабливість титулу – очевидна. Тому й старалися хлопці, як могли. А додатковим стимулюючим фактором був суто жіночий склад журі (працівники районної державної адміністрації Лідія Чобітько та Ірина Медвідь, спеціаліст місцевого відділення прокуратури Марія Казнадій, методист будинку культури Світлана Примак та журналіст обласного телебачення Яна Титенок). А жінки у таких ситуаціях завжди об’єктивні.
Конкурсанти по-джентльменськи дефілювали на сцені, відповідали на запитання ведучих Марини Євдокименко, Вікторії Супрун та Марини Момот (також, як бачимо усі жінки, а звідси й непроста логіка цих запитань), ходили женихатися у національному вбранні до дівчат із вокального ансамблю «Вербена» та виконували ще багато завдань, передбачених умовами конкурсу.
Зал бурхливо аплодував на кожну вдалу репризу, витівку, дотеп. А оскільки спалахи емоцій глядачів по суті не стихали, члени журі мимоволі розгублювалися в оціночних критеріях. Та у кінцевому рахунку вони віддали перевагу Максиму Пилипенку з Дроздівки.
Втім, ніхто з конкурсантів не залишився не заохоченим. Всі отримали дипломи учасника та цінні подарунки.
Щоправда, певний дисонанс у підсумковий контекст внесли уболівальники, які в процесі інтернет-голосування більш потужно підтримували Анатолія Хлистуна.
Це було також враховано – коштом власника кафе «Chicago» Анатолій разом зі своєю половинкою отримав змогу провести вечір у цьому закладі.
Належно оцінено старання і Миколи Мурашка та Віктора Герасименка, які за ознакою набраних балів відповідно стали другим і третім «хлопцем на селі» – вони, як і Максим Пилипенко одержали грошові премії.
А за окремими ознаками переваг «хлопців на селі» (стильний, веселий, серйозний, мужній, романтичний) конкурсанти розташувалися в такому порядку: Анатолій Хлистун, Сергій Кононенко, Сергій Головань, Андрій Коновалов, Сергій Пець.
Отож є підстави вважати їх кандидатами на «першого хлопця». Адже як і повноводна ріка починається з маленького струмочка, так і яскрава грань особистості переростає у гармонійну досконалість. Варто лише це вчасно помітити і підтримати. І не лише морально. В сенсі розуміння цієї простої істини слід віддати належне райдержадміністрації, районній раді та меценатам Віктору Зеленському, Ірині Єлісеєвій та Олександру Сковронюку, які заохотили «кращих хлопців» району гарними призами.
Інформацію за матеріалами
Куликівського РБК підготував
Василь Щербонос
фото Миколи Зубка




Категорія: Куликівка | Переглядів: 106 | Додав: Irina | Теги: Куликівський РБК, шоу Перший хлопець на селі | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Березень 2016  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Пошук



Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Культурний простір

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини
Чернігівський музей-заповідник М.М.Коцюбинського
веб-портал "Європейська Україна"
новини "Чернігівський Формат"

Вітаємо!

Сьогодні: День Народження:
Nikexes(35), innelya(32)
Вітаємо!

Статистика


Rambler's Top100

О.Майшев © 2016 | Чернігівський обласний навчально-методичний центр культури і мистецтв.