Головна » 2018 » Березень » 26
23 березня у прямий ефір українського радіо на передачу «Ранні пташки» були запрошені: директор КЗ «Обласний центр народної творчості» ЧОР Юлія Юріївна Солонець та провідний методист відділу розвитку народних ремесел та художніх промислів Маріанна Володимирівна Ваценко.
На обговоренні гості студії розповідали про новостворений центр, який реалізує регіональну культурну політику, відслідковує зміни в культурному розвитку регіону, зберігає духовну спадщину культурного надбання краю, всебічно сприяє відродженню національної культури, розширенню інтернаціональних і культурних зв’язків між усіма етнічними групами населення України. Центр проводить роботу по задоволенню духовних потреб населення, розвитку сучасної інфраструктури галузі, здійснює науково-методи ... Читати далі »
Переглядів: 288 | Додав: lena | Дата: 26-Березня-2018 | Коментарі (0)

На запрошення національно-культурної Спілки “Астер”, 22 березня до міста прибула почесна делегація: Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Польща в Україні Ян Пєкло, перший секретар, керівник консульського відділу Посольства Республіки Польща в Києві Томаш Дедерко, перший радник Посла Республіки Польща з наукових питань Емілія Ясюк, головний редактор єдиної в Україні польськомовної газети «Дзеннік Кійовскі» Станіслав Пантелюк, заступник головного редактора цього ж видання Анжеліка Плаксіна.
Дорогих гостей у Ніжині зустрічали президент Спілки поляків «Астер», керівник Центру польської культури Фелікса Бєлінська, голова Ніжинської районної ради Олег Бузун, міський голова Анатолій Лінник, секретар Ніжинської міської ради Валерій Салогуб.
Після о ... Читати далі »
Переглядів: 309 | Додав: lena | Дата: 26-Березня-2018 | Коментарі (0)

Вперше чернігівці зустрічали Новий рік 22 березня. До Міського Палацу завітали гості з Києва, за ініціативою яких та за підтримкою місцевої влади і відбулось це чудове свято “Новруз Байрам” - культурна традиція багатьох народів, яка знаменує перший день весни і оновлення природи. Це свято спрямоване на ствердження цінностей миру, добросусідства, зміцненню дружби між народами і різними національними громадами. Більше як 3 тисячі років понад 300 мільйонів жителів відмічали день весняного рівнодення. Недаремно, Новруз в 2009 році включено ЮНЕСКО до Репрезентативного списку нематеріальної культурної спадщини людства.
В Чернігові, зі стендів різних національних товариств, що були розташовані в фойє Палацу, відвідувачі дізнавались про їх роботу, знайомились з ... Читати далі »
Категорія: В єдиному колі | Переглядів: 335 | Додав: lena | Дата: 26-Березня-2018 | Коментарі (0)

Переклад

Інформація

Календар

«  Березень 2018  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Пошук

>

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Культурний простір

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини
Чернігівський музей-заповідник М.М.Коцюбинського
веб-портал "Європейська Україна"
новини "Чернігівський Формат"

Вітаємо!

Сьогодні: День Народження:
Kennethea(42)
Вітаємо!

Статистика


Rambler's Top100

О.Майшев © 2020 | Чернігівський обласний центр народної творчості.