Головна » 2015 » Вересень » 24 » VI МІЖНАРОДНИЙ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ФЕСТИВАЛЬ-КОНКУРС ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ «БАРВИСТА ОСІНЬ» В РАМКАХ ПРОЕКТУ ФЕСТИВАЛЯ «КВІТУЧА УКРАЇНА»
VI МІЖНАРОДНИЙ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ФЕСТИВАЛЬ-КОНКУРС ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ «БАРВИСТА ОСІНЬ» В РАМКАХ ПРОЕКТУ ФЕСТИВАЛЯ «КВІТУЧА УКРАЇНА»
11:55
Шануймося, друзі,
Плекаймо таланти
У цім горобиновім ріднім краю,
Дай, Боже, нам сили стоять, як атланти,
У всьому підтримать Вітчизну свою.
Хай століття нове – ще не звідані далі,
Але впевнені ми: розкриє воно,
Ті таланти, що нині отут розквітають,
Бо невичерпне те молоде джерело!

Фестиваль-конкурс буде проводитись 30.10.2015 р. (вокал, інструменталісти) та 31.10.2015 (хореографія) в м.Київ, Україна, вул..Генерала Жмаченко, 26 (м.Дарниця/м.Чернігівська). Актова зала Київського технікуму готельного господарства
ЗАСНОВНИКИ ТА ОРГАНІЗАТОРИ ФЕСТИВАЛЮ:
- За підтримки Міністерства культури України;
- Фестиваль-конкурс проводиться під егідою оргкомітету «Квітуча Україна»;
- За підтримки Київського університету туризму, економіки і права та Київського технікуму готельного господарства;
- При сприянні Управління культурі, туризму і охорони культурної спадщини Дніпровського району м. Києва;
- За підтримки туристичного оператора «Алитас-тур»;
- За підтримки туристичного оператора «Даніс-тур»;
- При сприянні Українського інноваційного центру бізнесу;
- За підтримки Асоціації фольклорних фестивалів (Folklore Festival).
ЖЮРІ ФЕСТИВАЛЮ:
• Кандидат педагогічних наук, доктор філософії, доцент, завідувач кафедри естрадного та академічного вокалу, професор Інституту мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка, заслужений діяч естрадного мистецтва України, член Національної всеукраїнської музичної спілки, художній керівник зразкового театру пісні “Ладоньки» Центру позашкільної роботи Святошинського району міста Києва Світлана Миколаївна Садовенко
• Голова громадської організації «Арт креатив», громадської організації «Нова генерація українських науковців», завідувач кафедри соціально – гуманітарних дисциплін та іноземної мови Київського університету ринкових відносин, кандидат мистецтвознавства, голова комісії з питань культури, мистецтв та галузевої освіти громадської ради при Міністерстві культури України, заступник голови комітету з питань формування міжнародного іміджу України громадської ради при Міністерстві закордонних справ України – Стебельська Олена Стефанівна.
• Старший викладач кафедри сучасної хореографії Киъвського національного університету культури та мистецтв, магістр сучасної хореографії, заступник зав. кафедри з навчально-виховної роботи – Анастасія Володимирівна Журавльова
• старший викладач кафедри вокально-хорової підготовки Харківської гуманітарно-педагогічної Академії, відмінник освіти України, член національної музичної спілки України – Жилкіна Олена Іванівна;
• засновник та голова оргкомітету всеукраїнських молодіжних студентських фестивалів вузів недержавної форми власності - «Барви осені» і «Весняна хвиля» - Побережна Тетяна Євгеніївна;
Склад журі, на чолі з головою, формується і затверджується оргкомітетом фестивалю з відомих артистів, педагогів творчих ВНЗ, режисерів, керівників творчих колективів, діячів культури та мистецтв.
Метою фестивалю – конкурсу є:
Презентація творчих досягнень художніх колективів та солістів; створення умов для духовного і культурного розвитку дітей; створення здорового духу змагання між художніми колективами і обдарованими особистостями; встановлення творчих контактів, обмін творчим досвідом; демонстрація майстерності; пошук нових форм і вдосконалення старих; зміцнення дружніх зв’язків дітей та молоді; фізичне оздоровлення дітей. Запрошені колективи з Білорусії, Азербайджану, Литви, Молдові.

Конкурсні номінації:
До участі у фестивалі запрошуються солісти, малі форми (дуети, тріо, квартети) , хори та ансамблі в наступних жанрах:
I. Вокал (естрадний, народний, академічний ).
Представляється один твір для окремого виконавця і колективу до 6 осіб – один твір тривалістю не більше 5 хвилин, для колективу від 6 чол. – Одне-два твори із загальним часом звучання до 8 хвилин.
II. Хореографія (естрадний, народний, класичний, бальний, сучасний, східний танці та ін.).
Представляються не більше 2-х номерів від колективу, загальна тривалість номерів не повинна перевищувати 8 хвилин. У випадку, якщо у постановці бере участь більше 25 осіб. Тривалість дозволено збільшити до 10 хв.
ІІІ. Інструментальний жанр (оркестри, ансамблі, народні, класичні та ін.)
Фортепіано є в наявності. Всі інші інструменти забезпечуються самими учасниками фестивалю.
Представляються один твір для окремого виконавця і колективу до 6 осіб – один твір тривалістю не більше 5 хвилин, для колективу від 6 чол. – Одне-два твори із загальним часом звучання до 8 хвилин.
IV. Оригінальний жанр (пластичний етюд, еквілібр, антипод, жонглювання, клоунада, показові виступи спортивних секцій і об’єднань).
Цирковому колективу пропонується представити циркову композицію.
Представляються не більше 2-х номерів від колективу, загальна тривалість номерів не повинна перевищувати 8 хвилин. У випадку, якщо у постановці бере участь більше 25 осіб. Тривалість дозволено збільшити до 10 хв.
V. Театри мод: прет-а-порте, вечірній одяг, дитячий одяг, сценічний костюм, історичний костюм, сучасна молодіжна одяг).
Колективи представляють конкурсну програму: дві колекції у вигляді шоу, що складаються з однієї або декількох тем. На вікові групи не розділяються.
Виступ повинен містити композиційно закінчений фрагмент, тривалістю не більше 10 хвилин.
VI. Театральний жанр (в конкурсі беруть участь аматорські колективи всіх напрямків театрального мистецтва)
Колективи представляють на конкурс маленькі сценічні форми, моновистави, етюди, моногра вистав або п'єс, які мають композиційно закінчений характер. На вікові групи не розділяються.Тривалість виступу до 20 хв.
VІI. Декоративно-прикладне мистецтво: художня вишивка; кружево (макраме, ткацтво, гобелен; клаптикове шиття; художнє в'язання; розпис на тканині; розпис по дереву і склу; художня обробка дерева: різьба по дереву, інкрустація; вербовий прут; художня обробка шкіри; бісероплетіння ; декоративна іграшка (текстиль), в'язана; художня обробка (скульптура малих форм, ювелірні вироби, карбування, кування); народна іграшка з глини, лялька-мотанка; гончарство; вироби з пластиліну і полімерної глини; флористика; орігамі; квіллінг, скраббукінг ; войлоковаляніє.
На фестиваль не приймаються роботи, виконані за готовими схемами, викрійками, малюнкам, по фабричним або іншим тиражованим зразкам. Для представлення, на фестиваль надається 3-4 роботи.

У фестивалі-конкурсі мають право брати участь діти наступних вікових категорій:
Дитяча категорія – 3 - 6 років
1 вікова категорія - 7 - 9 років
2 вікова категорія - 10 -14 років
3 вікова категорія - 15 -18 років
4 вікова категорія - 18 -24 років
5 вікова категорія - змішана
Інформаційний супровід::
- Фестиваль анонсується на головному сайті туроператора «Алитас-тур» www.alitas.com.ua , в соціальних мережах https://vk.com/festyvalkonkurskvituchaukraina
www.facebook.com/kvituchaykraina
і на інших інформаційних інтернет-ресурсах;
Підсумки Фестивалю публікуються у ряді вищевказаних інформаційних джерел.
Організаційні вимоги::
• Підготовку та проведення Фестивалю здійснює Оргкомітет.
• Оргкомітет затверджує програму концерту, яка формується з числа заявок, поданих на участь у Фестивалі.
• Для участі у Фестивалі в Оргкомітет подається заявка встановленого зразка – висилається на електронні адреси Оргкомітету:
Заявка від керівника колективу приймаються до 14.10.2015 р. на e-mail: [email protected]
Оргкомітет фестивалю 044 543 17 85 / 067 500 56 42
- До заявки додається список учасників, коротка творча біографія колективу з датою створення, описом досягнень, фотографія колективу. Заявка повинна містити точну інформацію. Керівник подає заявку не пізніше дати, зазначеної для подачі заявки. Розгляд і затвердження заявок проводить Оргкомітет до 14 жовтня 2015
- Оргкомітет має право використовувати і поширювати аудіо- та відеозаписи, друковану та іншого роду продукцію, вироблені під час проведення заходу і за його підсумками.
- Творчі колективи – учасники Фестивалю повинні мати відповідну кількість супроводжуючих осіб, що гарантують безпеку учасників і несуть повну відповідальність за підтримання дисципліни, за життя і здоров’я дітей.
- Участь у Фестивалі підтверджується організаторами на підставі заявок, що надійшли, списків учасників та документів, що підтверджують оплату.

Технічні вимоги:
Носіями фонограм є флешки з високою якістю звуку. Кожен звукозапис має бути із зазначенням назви твору, композитора, тексту, назви ансамблю або прізвища виконавця, а також тривалості звучання. Фонограмма має бути встановлена на початок запису. Не допускається виступ вокалістів під Фонограмму +.Дзеркало сцени 10 х 6. Глядацький зал розрахований на 575 місць.
Фінансові умови фестивалю-конкурсу:
- Усі витрати на організацію Фестивалю-конкурсу здійснюються за рахунок благодійних, спонсорських та інших внесків.
- Організаційний внесок становить: за сольний виступ – 150 грн., кожен наступний номер, який перевищує зазначений час – 50 грн; колективний виступ – 100 грн з учасника, кожен наступний виступ, який перевищує зазначений час – 50 грн.
- Декоративно-прикладне мистецтво оплачує 100 грн. з учасника.
- Для дітей з дитячих будинків та шкіл-інтернатів участь у фестивалі-конкурсі є безкоштовною – за наявності відповідних документів.

Нагородження учасників:
1. У кожній номінації, в кожній віковій групі присуджуються дипломи:
- «Лауреат» 1-й, 2-й, 3-й премії;
- «Дипломант» 1-й, 2-й, 3-й премії;
- «Учасник».
2. Присуджується Гран-Прі фестивалю за найкращий номер.
3. «Лауреати», «Дипломанти», «Учасники» нагороджуються дипломами, призами та пам'ятними подарунками.
4. Спеціальні дипломи:
- «Приз глядацьких симпатій»
- «Диплом за кращу балетмейстерську роботу»
- «Диплом за артистизм»
- «Приз наймолодшому учаснику»
- «Диплом за створення яскравого сценічного образу»
- «Диплом за збереження народних традицій»
- «Диплом за оригінальність музичного матеріалу»
- «Диплом за постановку шоу»
- Спеціальні дипломи та призи від спонсорів та організаторів фестивалю.
5. Переможці фестивалю-конкурсу направляються на міжнародні дитячі та юнацькі фестивалі на пільгових, благодійних умовах в Італію, Чехію, Словаччину, Болгарію, Угорщину, Німеччину, Латвію, Францію, Іспанію, Україну.
6. За рішенням журі Гран-Прі може не присуджуватись!
Оргкомітет допомагає в організації поселення приїжджих, трансфері, харчуванні, екскурсійному обслуговуванні (витрати по оплаті цих послуг учасники беруть на себе).
Попередня програма фестивалю-конкурсу «Барвиста осінь» на 30.10.2015/31.10.2015:
08:00 – 08:40 - Реєстрація учасників, проба сцени, оформлення виставки.
08:40 – 09:00 – Організаційні збори керівників творчих колективів.
09:00 – 09:15 - Відкриття фестивалю.
09:15 – 19:30 - Конкурсні виступи.
11:00 – 11:30 - Реєстрація наступних учасників фестивалю.
11:30 – 12:00 - Організаційні збори керівників творчих колективів.
14:00 – 14:30 - Реєстрація наступних учасників фестивалю.
14:30 – 15:00 - Організаційні збори керівників творчих колективів.
19:30 – Підведення підсумків конкурсу. Робота журі.
20:00 – 21:00 - Церемонія нагородження учасників фестивалю-конкурсу «Квітуча Україна».


--
З повагою оргкомітет фестивалю "Квітуча Україна"
Тел. 044 543 17 85 / 067 500 56 42 / 099 239 58 02


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Всеукраїнські заходи | Переглядів: 645 | Додав: lena | Теги: «БАРВИСТА ОСІНЬ» | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Вересень 2015  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

Пошук

>

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Культурний простір

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини
Чернігівський музей-заповідник М.М.Коцюбинського
веб-портал "Європейська Україна"
новини "Чернігівський Формат"

Вітаємо!

Сьогодні: День Народження:
StephenOn(36), Josephbok(45)
Вітаємо!

Статистика


Rambler's Top100

О.Майшев © 2020 | Чернігівський обласний центр народної творчості.