Головна » 2015 » Червень » 22 » Молодість. Мир. Майбутнє
Молодість. Мир. Майбутнє
10:23
3 18 по 21 червня 2015 р. у с.Олешня Ріпкинського району проходило масштабне мистецьке розважальне дійство – молодіжний фестиваль «Молодість. Мир. Майбутнє», активну участь у якому прийняв обласний навчально-методичний центр культури і мистецтв.
Почався захід з молодіжного табору, учасниками якого стали дівчата та юнаки з декількох областей України та Білорусі. Протягом кількох днів відбувалася насичена програма, яка включала в себе цілу низку конкурсів, квестів та змагань з різних видів спорту. На території табору для усіх бажаючих спробувати свої сили у творчості проводилися майстер-класи з гончарства, ложкарства, тістопластики, графіки та живопису. У теплій, дружній атмосфері учасники молодіжних делегацій могли поспілкуватися, обмінятися творчим досвідом і просто познайомитися з новими цікавими людьми.
Найбільше святкових заходів було сконцентровано 20 червня. Гостей фестивалю зустрічала яскрава та різноманітна виставка-ярмарка з безліччю цікавих майстер-класів, які представляв Центр народних ремесел для дітей та юнацтва, народне аматорське об'єднання художників «Деснянська палітра», громадське об'єднання «Алея майстрів Чернігова», а також талановиті майстри нашого краю, які демонстрували свої творчі доробки з великої кількості видів народної творчості: художня різьба по дереву, лозоплетіння, соломоплетіння, вишивка, художній розпис, лялька-мотанка, кераміка, авторські ляльки, виготовлення народних музичних інструментів та багато різновидів більш сучасних видів мистецтва – бісероплетіння, войлочне валяння, канзаши, вироби з полімерної глини та багато інших.
Розважали гостей заходу на протязі всього фестивалю колективи і виконавці Чернігова: академічний ансамбль пісні і танцю «Сіверські клейноди» та окремі вокалісти Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм, театр естради «Феєрія», ансамбль «Смоляни» Борзнянського РБК та багато інших.
Бурхливими оплесками зустрічали учасників клубу бойових мистецтв «Білий вітер», які не тільки продемонстрували захоплюючі показові виступи, а й провели декілька цікавих уроків з капоейри для учасників та гостей святкового дійства.
Усіх присутніх з проведенням фестивалю «Молодість. Мир. Майбутнє» привітав перший заступник голови обласної державної адміністрації Леонід Сахневич, який вручив представникам молодіжних делегацій, котрі приймали участь у мистецько-розважальному заході та переможцям конкурсів грамоти та пам'ятні подарунки.
Яскраві емоції, гарний настрій, доповнені теплим сонячним промінням, прозорою бірюзою води, білим піском та блакиттю безхмарного неба, забезпечили всім учасникам фестивалі незабутні враження на довгий час.

Цупко А.В.,
провідний методист ОНМЦКіМ

























QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Міжнародні заходи | Переглядів: 622 | Додав: Irina | Теги: молодіжний фестиваль «Молодість. Ми | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Червень 2015  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Пошук

>

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Культурний простір

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини
Чернігівський музей-заповідник М.М.Коцюбинського
веб-портал "Європейська Україна"
новини "Чернігівський Формат"

Вітаємо!

Сьогодні: День Народження:
PhilipKip(33), Henryvef(34), Bomniebox(45)
Вітаємо!

Статистика


Rambler's Top100

О.Майшев © 2020 | Чернігівський обласний центр народної творчості.