Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2014 » Вересень » 29 » Проект «З Україною в серці» відвідав Десну
Проект «З Україною в серці» відвідав Десну
11:37
Цієї п’ятниці 26 вересня проект «З Україною в серці» приїхав до 169 підрозділу військової частини А 0665, Навчального Центру Збройних Сил України в смт. Десна.
За неділю до поїздки, коли була репетиція, відомого на Чернігівщині фольклорного колективу «Горлиця», що діє при Шестовицькому Будинку культури я, Володимир Макеєв зі своєю дружиною Коцур Ольгою довели інформацію до наших шанованих аматорів з якими більше трьох років працюємо і вдячні всім жителям села, турботливим господиням, хазяїнам та матерям, котрим не байдужа доля нашої держави, за те, що назносили стільки різних харчів для підтримки воїнів-земляків наших Батольйонів територіальної оборони.
Зібрала та організувала допомогу від Шестовицької громади директор вищезгаданого осередку культури Тетяна Мовчан. Доречі, рідний брат її чоловіка Дмитра - Роман Бесераб служить в АТО під Луганськом. Слід сказати щирі і теплі слова вдячності солдатським матерям, що виховали справжніх, мужніх воїнів, захисників непорушності Українських кордонів, а саме Коваленко Любові та її сину Володимиру. Справжні чоловіки, сини, котрими пишається мама Люба, Олексій та Анатолій Коваленки служать прикордонниками в АТО під Луганськом. Також велике, по-доброму людяне, спасибі й Черненко Любові. Син цієї матері Сашко служить у Гончарівську. Доповнюючи вищезгадане, доречно сказати й про Черненко Любов, котра доклала чимало зусиль в роботі по збору харчів для учасників АТО.
Дякуючи моїм батькам, що виховували нас з братом та навчали бути добрими, чесними та людяними з самого дитинства, мене переповнювали почуття патріотизму та почесної, хоч і малої, але значимої частки в загально-людську справу підтримки захисників нашої Вітчизни, коли ми з моїм товаришем Олексієм Кладковим від’їжджали від Шестовицького Будинку культури.
Подолавши відстань до військового містечка Десна, Козелецького району наше авто «IVECO» довіз зібране «добро» до КП №8 військової частини А0665. Там зустрів нас майор Тітов Андрій Генадійович, а військовослужбовці розвантажили та віднесли на продовольчий склад все привезене.
А зібрали жителі с. Шестовиці Чернігівського району, я вважаю не мало - картоплі, капусти, моркви,цибулі, консервації, макаронів, різних круп, навіть декілька банок нашого «українського снікерсу» сала, теплих речей та всього не перелічиш, бо привезли більше 2500 кг.
Також, не можна обійти увагою за весь трьохмісячний марафон патріотично-творчого проекту «З Україною в серці» в підтримку воїнів учасників АТО постійного партнера наших концертних акцій по військовим містечкам Чернігівської області - Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА у сприянні та підтримці цієї потрібної і спільної справи від працівників культури.
Як раз на передодні 25 вересня в четвер постійним Пунктом збору допомоги АТО, котрий створено за моєї ініціативи та діє при Чернігівському обласному центрі культури і мистецтв за адресою м. Чернігів, вул. Шевченка 54 було зібрано чимало теплих речей для наших воїнів-героїв та відправлено в 13 Батальйон територіальної оборони м. Чернігова.
Ще Оргкомітет Проекту висловлює вдячність за вирішення паливних питань у гуманітарній подорожі до військовиків смт. «Десна» Департамент сім’ї, молоді та спорту нашої області.
Доречно підкреслити й підтримку всіх патріотичних акцій «З Україною в серці» Творчої Агенції «Калита-Мюзік» Начальника Чернігівського гарнізону, Військового комісара Чернігівськівської області – Нікуліна Костянтина Олексійовича та Начальника Чернігівського Медіа-центру Мисника Вадима Дмитровича та полковника запасу Трембу Сергія Ілліча – співавтора проекту.
Наостанок, слід підкреслити вагомий внесок в цю благочинну справу, людини слова та діла Чернігівського підприємця, небайдужого до військово-політичних дій на Сході – директора ГРК «РІКО» Бакшуна Івана Миколайовича за надану транспортну підтримку.
Дякую всім хто, прийняв участь у спільному проекті з підтримки воїнів учасників АТО та приносив теплі речі та харчі, це потрібно робити для наших героїв, що полишили свої справи і пішли на захист України.

Інформацію підготував:
керівник Творчої агенції
«Калита-Мюзік»,
при Чернігівському
обласному навчально-методичному
центрі культури та мистецтв
провідний методист
з музичного жанру
ОНМЦКІМ- Володимир Макеєв








QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 866 | Додав: lena | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 1
avatar
1 choloh • 16:11, 29-Вересня-2014
Гарними справами пишаються в душі або наодинці з совістю(( а тут через слово"Я МАКЄЄВ" І взагалі стилістична помилка т як інформація має подаватися від другої особи!!
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Вересень 2014  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини

Статистика


О.Майшев © 2021 | Чернігівський обласний центр народної творчості.