Головна » 2013 » Грудень » 19
Нещодавно побачила світ репертуарна збірка хорових творів « Молюсь за тебе, Україно». Автором якої є Микола Митрофанович Борщ. Він є саме тією творчою особистістю про яких говорять, що це люди від Бога зі своїми невичерпним талантом композитора, хормейстера та педагога. Творчий доробок митця складають численні обробки українських народних пісень, аранжування для народних та академічних хорів, ансамблів та капел бандуристів. Музичним творам Миколи Митрофановича характерний власний яскравий національний колорит, вони вражають глибиною змісту, фактурою викладу та надзвичайною мелодійністю.
Збірник « Молюсь за тебе, Україно» розрахований для професійних та аматорських колективів з ... Читати далі »
Категорія: Оголошення | Переглядів: 1826 | Додав: lena | Дата: 19-Грудня-2013 | Коментарі (0)

Саме з такою поетично-ніжною, теплою назвою пройшов творчий вечір з нагоди 65 річниці від дня народження та 40 річниці творчої діяльності заслуженого працівника культури України, викладача хорових дисциплін Чернігівського музичного училища ім.. Л.Ревуцького, хормейстера капели бандуристів ім.. О.Вересая обласного філармонійного центру Борща Миколи Митрофановича. Насолодитися народною піснею, ніжним та професійним звучанням бандури прийшло багато колег та поцінонувачів творчості митця. Отож концертна зала філармонії була вщент заповнена глядачами.
Зі словами привітання, побажання подальших творчих злетів звернувся до ювіляра перший заступник Директора Департаменту культури і ту ... Читати далі »
Категорія: Події міста | Переглядів: 896 | Додав: lena | Дата: 19-Грудня-2013 | Коментарі (0)

12 грудня 2013 року у Центрі культури та мистецтв Національного авіаційного університету у м.Києві відбулася виставка творчих робіт та Гранд-концерт переможців регіональних та міжнародних оглядів-конкурсів «Сузір'я талантів», у якому прийняли активну участь талановиті діти Чернігівщини: студійці Центру народних ремесел для дітей та юнацтва, зразковий дитячий цирковий колектив «Юність» Макошинського сільського будинку культури Менського району та зразковий дитячий спортивно-цирковий колектив «Фієста» центру дитячої та юнацької творчості Менського району.

Концертна програма вражала глядачів яскравістю, багатожанровістю та розмаїттям представлених номерів. Колективи Менського району гідно представили область на всеукраїнському рівні, зірвавши у залу тривалі овації.

На виставці гості заходу могли побач ... Читати далі »
Категорія: Всеукраїнські заходи | Переглядів: 688 | Додав: Irina | Дата: 19-Грудня-2013 | Коментарі (0)

Переклад

Інформація

Календар

«  Грудень 2013  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Пошук

>

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Культурний простір

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини
Чернігівський музей-заповідник М.М.Коцюбинського
веб-портал "Європейська Україна"
новини "Чернігівський Формат"

Вітаємо!

Сьогодні: День Народження:
MichaelAreli(40), Allannathe(38)
Вітаємо!

Статистика


Rambler's Top100

О.Майшев © 2020 | Чернігівський обласний центр народної творчості.