Головна » 2013 » Травень » 24 » Зустріч мандрівників в Арт-клубі
Зустріч мандрівників в Арт-клубі
10:04
19 травня Чернігів відвідала відома московська мандрівниця Тетяна Козирєва. Зустріч із нею відбулася в затишному залі Арт-клубу і зібрала понад два десятки слухачів.
Тетяна Козирєва мандрує світом з 1996 року, за цей час вона подолала автостопом понад 800 тисяч кілометрів, побувавши у половині країн Європи, в Китаї, США. Чимало зі своїх подорожей Тетяна описала у власних книжках. Останньою країною, де мандрувала московська гостя, стала Мексика. «Це дуже цікава країна, в якій багато історичних і природних пам’яток, красивих і незвичайних місць. Там дуже хороший автостоп. Мексиканці – привітні та щирі люди, але будь-яких серйозних (насамперед бізнесових) справ з ними краще не мати, оскільки більшість із них - необов’язкові люди», - розповіла Тетяна.
Гостя повідала чернігівцям також про специфіку та особливості жіночого автостопу, про реальні та міфічні небезпеки, які можуть виникнути у жінки, коли вона мандрує в одиночку. Всі бажаючі могли придбати книги Тетяни Козирєвої, а також автентичний одяг і сувеніри, привезені нею з Мексики.
Чернігівський мандрівник Олександр Волощук (спільно з Центром культурних традицій «Етнос» він виступив організатором зустрічі з Тетяною Козирєвою) анонсував присутнім свою нову мандрівку, старт якої запланований на 29 травня. Маршрут чергової мандрівки-експедиції Олександра буде складним і тривалим: Північний Кавказ – Волгоград – Саратов – Казахстан – Киргизстан – Таджикистан – Узбекистан – Китай – Лаос – Камбоджа – Монголія. Нова подорож Олександра Волощука розрахована щонайменше на сім місяців. Повернутися у Чернігів він збирається наприкінці грудня або на початку січня наступного року. Тож на традиційному святкуванні Китайського Нового року Центром «Етнос» чернігівці матимуть можливість почути розповідь про Китай з перших вуст. Інтерв'ю з Олескандром Волощуком можна подивитсь на сайті http://svoboda.fm/223938.html

Матеріал підготувала головний режисер ОНМЦКіМ Ірина Дерейчук
Фото Сергія Стука та із особистого архиву Тетяни Козирєвої.













QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події міста | Переглядів: 550 | Додав: Irina | Теги: Арт-клуб, авто-стоп, Олександр Волощук, Центр Етнос, Мандрівники | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Травень 2013  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Пошук



Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Культурний простір

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини
Чернігівський музей-заповідник М.М.Коцюбинського
веб-портал "Європейська Україна"
новини "Чернігівський Формат"

Вітаємо!

Сьогодні: День Народження:
Григор(47)
Вітаємо!

Статистика


Rambler's Top100

О.Майшев © 2017 | Чернігівський обласний Методичний центр навчальних закладів культури і мистецтв.