Головна » 2012 » Липень » 3 » Увага! Всеукраїнський конкурс "Урок казки" триває до 15 жовтня 2012 року!
Увага! Всеукраїнський конкурс "Урок казки" триває до 15 жовтня 2012 року!
09:20
«Свято дитячих мрій» - всеукраїнський соціально-орієнтований проект, в рамках якого проводиться цілий комплекс творчих, розвиваючих та розважальних заходів для дітей та дорослих. Головні цілі, які ставлять перед собою організатори проекту, кінокомпанія «Атасов Сінема Груп» - стимулювати творчу активність дітей, прививати їм традиційні цінності, ті, що століттями визначали моральний стан суспільства, допомогти їм повірити в себе і в свою мрію.
Проект спрямований на підтримку дітей різних соціальних верств, зокрема, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з малозабезпечених сімей, дітей- інвалідам; проект притримується цілі - сприяти розвитку творчого потенціалу маленьких українців. За три роки проведення дитячого проекту «Свято у Великому Місті», одного з напрямів Всеукраїнського дитячого проекту «Свято дитячих мрій», була проведена серія благодійних, пізнавальних та розважальних заходів для дітей. У грудні 2011-го року кінокомпанією був організований гала-концерт талановитих дітей з незахищених верств суспільства за підтримки та за участю зірок української естради. Юні артисти зробили перший крок на шляху до своєї мрії і вийшли на сцену національного палацу «Україна».

У 2012 році кінокомпанія проводить Всеукраїнський творчий конкурс «Урок казки». До участі в конкурсі допускаються учні 1-11 класів загальноосвітніх та спеціалізованих навчальних закладів, шкіл-інтернатів та дитячих будинків. Учасники можуть представити свої роботи в різних напрямках сценічного, образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва. Фіналісти конкурсу отримають шанс взяти участь у зйомках музичного телевізійного фільму «Академія зірок», зйомки якого розпочнуться вже восени 2012 року, та в спеціальних випусках дитячої-пізнавальної програми «Ухтишка» і «Мультляндія».
Гала-концерт «Свято дитячих мрій» 2012 року стане підсумком дитячого свята творчості і талантів й відбудеться 26 травня на великій сцені за участю популярних зірок української естради.

Паралельно кінокомпанія запускає кілька телевізійних проектів - гумористичний скетч-фільм для батьків і дітей «Дом вверх дном», а також цикл документальних фільмів «Візьми мрію».

Сьогодні кінокомпанія «Aтасов Сінема Груп» та наші партнери - фактично єдині в Україні, хто займається створенням телевізійного і кінопродукту, орієнтованого на дитячу аудиторію. Ми сподіваємося привернути увагу батьків, працівників освітніх установ та представників держави до тих проблем, які сьогодні заважають щасливому дитинству в Україну. Нас уже підтримують Міністерство культури, КМДА, Головне управління молоді та спорту при КМДА, Держкомтелерадіо України. Сподіваємося на те, що і Ви не залишитесь байдужими! Мрійте, любіть, творіть!

Приєднуйтесь до нас, беріть участь у здійсненні мрій наших дітей!

інформацію дивитись тут


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Всеукраїнські заходи | Переглядів: 871 | Додав: nata | Теги: Урок казки | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Липень 2012  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Пошук

>

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Культурний простір

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини
Чернігівський музей-заповідник М.М.Коцюбинського
веб-портал "Європейська Україна"
новини "Чернігівський Формат"

Вітаємо!

Сьогодні: День Народження:
MichaelAreli(40), Allannathe(38)
Вітаємо!

Статистика


Rambler's Top100

О.Майшев © 2020 | Чернігівський обласний центр народної творчості.