Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2021 » Липень » 1 » Свято молодості та краси у Журавці
Свято молодості та краси у Журавці
11:30
З нагоди Дня молоді та Дня Конституції України у приміщенні Журавського Будинку культури було організовано цікаве дозвілля, у вигляді конкурсно-розважальної шоу-програми «Хто зверху?». У перервах між конкурсами глядачам дарували чудові музичні подарунки учасники святкової програми « Молоді, закохані, щасливі». А показати свої знання про нашу державу та ще й отримати подарунки глядачі мали змогу у розважально-пізнавальній вікторині « Неймовірна Україна». А ще всі присутні брали участь у розіграші квитка «Ти – щасливчик».
У широко відомій шоу- програмі «Хто зверху?», цього вечора змагалися команда хлопців та команда дівчат. Запеклий двобій, в якому протистояли краса та сила, розум та хитрість, мудрість та витримка, не залишав байдужим ні учасників, ні глядачів. Команди намагалися виконувати свої завдання не лише швидко, але й правильно, щоразу демонструючи свій інтелект, увагу, рішучість та командну єдність.
Варто зауважити, що обидві команди змагалися достойно, цілеспрямовано йшли до перемоги й були активними та винахідливими.Та пройшовши дистанцію у 8 конкурсів, удача посміхнулась хлопцям, які за кількістю балів значно вирвалися вперед.
Глядачі, окрім того, що стали свідками двобою команд отримали масу позитивних емоцій та заряд гарного настрою від учасників художньої самодіяльності Журавського Будинку культури. А на завершення всі учасники були нагороджені дипломами та солодкими призами. А всі присутні на вечорі, отримали море приємних вражень, сміху, веселощів та хорошого настрою.








Категорія: Варва | Переглядів: 110 | Додав: lena | Теги: Журавка | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Липень 2021  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини

Статистика


О.Майшев © 2021 | Чернігівський обласний центр народної творчості.