Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2021 » Червень » 10 » Родинне свято «На крилах любові через роки»
Родинне свято «На крилах любові через роки»
13:44
09 червня в такий чудовий сонячний день працівники КЗ «Бахмацький БК» Бахмацької міської ради взяли участь у проведенні родинного свята «На крилах любові через роки», ініційованого головою організації ветеранів Бахмацької міської територіальної громади Лілією Гриценко за підтримки міської ради.
В ньому взяли участь родини: Рули - Галини Семенівни та Станіслава Пилиповича, Шурубури — Лідії Романівни та Петра Яковича, Семенченко - Валентини Степанівни та Станіслава Дмитровича, Моргун - Мирослави Степанівни та Олексія Степановича, Ігнатенків — Олександри Іллівни та Михайла Тимофійовича.
Ці подружжя прожили разом у мирі та злагоді півстоліття, пережили і веселі і сумні хвилини, підтримували одне одного у важкі часи, виховали дітей, а зараз тішаться онуками та правнуками, зберегли взаємну любов і повагу, доказом цьому є те, що вони і сьогодні разом. Розповідаючи організаторам секрети сімейного довголіття, всі вони наголошували, що в його основі — відданість і взаєморозуміння, вміння поступитися власним «я» заради спільного «ми».
Вітаючи «золоті» подружжя, міський голова Павло Шимко зазначив, що зустріти золотий ювілей подружнього життя можуть лише пари, поціловані Богом.
Відсвяткувати золоте весілля – це велике щастя та досягнення, яке варте найвищої поваги. Цей ювілей називають золотим невипадково. Золото – один із найцінніших та найміцніших металів, який дістається важко і ще важче загартовується. Так і з подружнім життям. Немає нічого ціннішого, ніж зміцнена випробуваннями, здобута терпінням, вірністю та любов’ю сім’я.
Ведучі свята — Оксана Андрійко та Руслан Залозний зі щирістю в голосі розповіли про кожну подружню пару: де народилися, як перетнулися їх життєві стежини, як і коли зрозуміли, що закохалися, де працювали, скільки мають дітей, онуків та правнуків, а учасники ансамблю «Рідні наспіви» та народного аматорського гурту «Собор» дарували свою пісенну творчість та найщиріші музичні вітання.
Значну допомогу в проведенні родинного свята організували спонсори, а саме:
величавий коровай та запашний пиріг — надав депутат міськради Василь Булах, інші смаколики подружні пари отримали від депутата обласної ради Валерія Колоши, а квіти подаровані місцевим підприємцем Оксаною Вітюк.


Категорія: Бахмач | Переглядів: 160 | Додав: lena | Теги: Бахмач | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Червень 2021  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини

Статистика


О.Майшев © 2021 | Чернігівський обласний центр народної творчості.