Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2020 » Лютий » 25 » Фестиваль «Гармонія двох сердець»
Фестиваль «Гармонія двох сердець»
15:30
15 лютого на сцені Будинку культури с. Журавка започатковано Фестиваль творчих дуетів «Гармонія двох сердець».
Яскраві романтичні номери дарували глядачам учасники самодіяльності місцевого будинку культури. Чуттєво, творчо та з любов’ю вражали своїм виконанням сімейні дуети чарівних матусь та талановитих донечок: Тетяни та Кароліни Гриценко, Вікторії та Олександри Полянної, Тетяни та Ангеліни Первун, Ірини та Анжеліни Буцик.
Зарядили позитивом та подарували краплинку щастя два дуети сестричок-двійнят: Крістіни та Поліни Синиці, Аліни та Анни Кузьменко. Юні дуети Богдана Гавриленка та Анастасії Кліменко, Юлії Нещадим та Дениса Гончарова повідали глядачам у своїх піснях історії кохання. Чарівний творчий дует Марини Бобошко та Дмитра Глушкова вразив всіх глядачів ніжністю виконання та чуйністю почуттів. Весело та по-українськи колоритно, виконав пісню дует «Кумоньки» у складі Ніни Герасименко та Таїсії Прядки. Сміливі жарти про любов та стосунки продемонстрували учасниці гумористичного дуету - Оксана Бондаренко та Тетяна Петрич. А от дует емоційної, запальної жінки Ніни Герасименко та відповідального, веселого чоловіка Олександра Дмитренка вже 10 років є окрасою концертів і цього вечора подарували глядачам хвилю кохання.
Сергій Кир’ян разом з неперевершеною Анною Косенко поєдналися у запальному ритмі та зарядили позитивом весь зал. Тему кохання продовжили дуети: Ірини Кудрявцевої та Віктора Якубовича, Марини Бобошко та Тетяни Первун, Анатолія Левіна та Тетяни Петрич. Учасники «зразкового аматорського» хореографічного колективу «Веселка» підкорювали присутніх чарівними нотками «Вальсу» та ритмічними рухами сучасних танців.
А ведучі вечора: Анна Христосенко та Михайло Мусіяка протягом вечора вітали з Днем закоханих, бажали присутнім весняного настрою, гарних і мирних новин та безмежного кохання.
Фестиваль пройшов у дружній і натхненній атмосфері, всіх учасників відзначили грамотами та подарунками. Пісні вражали своєю неповторною красою, а дуети щирістю полонили серця глядачів. Яскрава музична палітра пісенних композицій додала перлинки радості у намисто чудового настрою всім учасникам фестивалю.

Художній керівник Будинку культури с. Журавка
Оксана Микитченко







Переглядів: 146 | Додав: lena | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Лютий 2020  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини

Статистика


О.Майшев © 2020 | Чернігівський обласний центр народної творчості.