Головна » 2019 » Жовтень » 22 » У закладах культури громади бракує художніх керівників
У закладах культури громади бракує художніх керівників
22:23
Вакансії є у Карильському та в Билці. Про це говорили на сьогоднішній робочій нараді працівників відділу культури і туризму селищної ради, яку провела начальниця відділу Людмила Самойловська. На традиційному заході підбили підсумки роботи кожного будинку культури, окреслили плани, надали корисні для роботи рекомендації.
На захід зібралися директори будинків культури та художні керівники цих закладів, методисти Коропського будинку культури й працівники регіонального історико-археологічного музею.
Їм представили нових працівників, що не так давно приступили до роботи: директора Поліського будинку культури В’ячеслава Нечипоренка, директорку Рижківського – Любов Колоду, керівника Билського – Олега Побожого.
На сьогодні у Билці і в Карильському немає художніх керівників. Тож сюди до співпраці запрошують творчих людей.
Під час наради начальниця відділу Людмила Самойловська підбила підсумки роботи відділу, подякувала всім за плідну працю із нового року і до сьогодні, за самовіддану участь у різних проєктах, зокрема у Миколаївському ярмарку, виокремила сильніші сторони, акцентувала на тому, що ще потребує доопрацювання.
Як одних із найпотужніших учасників цьогорічного ярмарку Людмила Самойловська окремо виділила Рижки й Вільне. Найпотужніші дні села пройшли в Атюші, Шабалинові, Вишеньках (де свято поєднане із пісенним фестивалем), Городищі, Оболонні, Лукнові, в Карильському і в Риботині.
На нараді окремо подякували організаторам фестивалів. Зазначимо, що наступного року відділ підготує для глядачів цікавинку. Можливо, це буде щось абсолютно нове, молодіжно-рокове.
Детально проаналізувала виступи в «Співочому парку» методист Коропського БК Людмила Ткаченко. Участь у концертах у парку імені Миколи Кибальчича влітку взяли 9 колективів будинків культури. Найкращими у професійному сенсі, за якістю виконання, цікавістю програми назвали Карильське, Вишеньки і Шабалинів.
У плані організаційної роботи попрацювали із представниками будинків культури діловод Людмила Костюченко і головний спеціаліст - бухгалтер Анатолій Кузьменко.
Про те, як не помилитися із вибором фонограми і про деякі секрети технічної підготовки до виступів розповіла методист Віта Шут.
Директорка регіонального історико-археологічного музею Тамара Гриценко розповіла про роботу й плани закладу, а також запросила колег до співпраці.



Категорія: Короп | Переглядів: 73 | Додав: lena | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Жовтень 2019  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Пошук

>

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Культурний простір

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини
Чернігівський музей-заповідник М.М.Коцюбинського
веб-портал "Європейська Україна"
новини "Чернігівський Формат"

Вітаємо!

Сьогодні: День Народження:
PhilipKip(33), Henryvef(34), Bomniebox(45)
Вітаємо!

Статистика


Rambler's Top100

О.Майшев © 2020 | Чернігівський обласний центр народної творчості.