Головна » 2019 » Січень » 18 » НІЧ ПЕРЕД РІЗДВОМ У ЖУРАВЦІ
НІЧ ПЕРЕД РІЗДВОМ У ЖУРАВЦІ
11:11
$IMAGE-Left1$Прекрасний подарунок журавчанам різного віку до Старого Нового року зробили працівники місцевого Будинку культури та аматори художньої самодіяльності, поставивши музичну комедію «Ніч перед Різдвом», яка створена за мотивами однойменної повісті класика української літератури Миколи Гоголя.
Ця добра та весела різдвяна вистава відома всім з дитинства. Вона приховує в собі дива, й манить незвичайними захоплюючими пригодами.
Несміливий, але майстерний коваль Вакула (Руслан Дубовик) ніжно любить Оксану (Анну Христосенко), незважаючи на те, що красуня вередлива та розпещена. І заради кохання він здатен на будь-які вчинки. Разом з козаками (Богославським Владиславом, Демидченко Русланом та Висотченко Назаром) відправився до самої Цариці (Ірини Гуденко), аби принести черевички для любої Оксани.
А в цей час Оксана зі своїми подружками (Надією Глебою, Оксаною Гулицькою, Інною Бусел, Яною Мирводою, Владиславою Кузьменко) щедрує, співає, танцює та ще й насміхається над коханням Вакули.
Неперевершеною видалася сценічна гра заможного козака Чуба (Анатолія Левіна) та його кума Панаса (Олександра Дмитренка), які все блукали засніженим селом у пошуках горілки та хорошої компанії.
Чарівна та весела Солоха (Тетяна Петрич) здатна не лише зорі на небі викрасти, а й сховати у мішках не одного свого гостя.
Дяк (Дмитро Глушков), забувши церковні закони, не зміг уникнути чар незрівнянної Солохи. Так само, як і поважний голова (Василь Мащалкин).
Своїм артистизмом підкорив глядачів Чорт (Сергій Литвиненко). Його роль наповнена нескінченими витівками. Чого він лише не виробляв! І місяць викрадав, і голову місцевим жителям задурював, і Вакулу до Петербургу возив та ще й залицявся до вельмишановної Солохи.
А от дует сільських пліткарок Ткачихи (Світлани Набок) та Триндичихи (Оксани Микитченко) доповнив виставу ще одною краплинкою гумору.
Вокальні партії від головних дійових осіб, захоплюючі ритми хореографічних композицій від учасників «зразкового аматорського» хореографічного колективу «Веселка», веселі колядки у виконанні вокального ансамблю «Сінгл», вдало впліталися у загальне тло вистави, створюючи незабутній український колорит.
Всього у виставі приймали участь більше сорока артистів.
Поставлена аматорами різдвяна комедійна вистава, весела атмосфера свята, висока виконавська майстерність, візуальні та світлові ефекти , оптимістичний настрій усіх учасників не могли залишити байдужим навіть найвибагливішого глядача.




Категорія: Варва | Переглядів: 260 | Додав: lena | Теги: Варва Чернігівщина мистецька | Рейтинг: 5.0/4 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Січень 2019  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Пошук

>

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Культурний простір

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини
Чернігівський музей-заповідник М.М.Коцюбинського
веб-портал "Європейська Україна"
новини "Чернігівський Формат"

Вітаємо!

Сьогодні: День Народження:
choloh(26), CharlesOxymn(33)
Вітаємо!

Статистика


Rambler's Top100

О.Майшев © 2020 | Чернігівський обласний центр народної творчості.