Головна » 2018 » Листопад » 12 » Свято тих, хто дарує враження, ділиться талантом і частинкою душі
Свято тих, хто дарує враження, ділиться талантом і частинкою душі
08:40
Яскраве й видовищне дійство пройшло 9 листопада, в Коропі у Всеукраїнське свято працівників культури і майстрів народного мистецтва. Із його нагоди в глядацькій залі, а не як завжди – на сцені – зібралися працівники культури краю. У першій частині свята на них чекали щирі вітання, нагороди і концерт від аматорів коропської сцени. А далі всім гостям заходу свої чудові виступи подарували вокалісти із Чернігова.
Офіційну частину свята розпочали вітання від в.о. голови райдержадміністрації Віктора Кузуба та заступника голови районної ради Олександра Романченка.
Від Коропської селищної ради працівників культури і майстрів народного мистецтва привітав заступник селищного голови Василь Кравченко.
− За своїми професійними обов’язками ви не лікуєте від хвороб, не будуєте оселі чи автомагістралі. Але на вашу долю випала низка завдань, які також необхідні людям. Піснею, веселим щирим словом і танцем, своїм талантом і вміннями ви даруєте гарний настрій, естетичне задоволення, захоплення і радість, наповнюєте душі світлими почуттями, − зазначив він у вітальному слові.
Під бурхливі оплески глядачів один за одним працівники культури виходили на сцену по заслужені нагороди.
Почесні грамоти Коропської селищної ради отримали керівник оркестру духових інструментів Коропського будинку культури Борис Литвиненко і директор Атюшівського будинку культури Віктор Крупина.
Нагороди районної державної адміністрації та районної ради вручили директору Понорницького будинку культури Валерію Маринченку, бібліотекарям Понорницької бібліотеки Аллі Слісар та Світлані Кохась, бухгалтеру централізованої бухгалтерії відділу культури і туризму Наталії Редьозі.
Вітання з нагоди свята і щирі побажання адресували колегам керівники відділу культури і туризму Коропської селищної ради Людмила Самойловська та відділу культури і туризму, молоді та спорту райдержадміністрації Сергій Семенов.
І знову – оплески залу під час церемонії нагородження.
Почесні грамоти Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА отримали викладач по класу фортепіано Коропської школи мистецтв Яна Бульйонова, бібліотекар Коропської центральної районної бібліотеки Світлана Матвієнко, викладач по класу духових інструментів Коропської школи мистецтв Валерій Фока, викладач по класу хореографії Коропської школи мистецтв Катерина Медведь.
Нагороди профільних відділів селищної ради і райдержадміністрації отримали директор Карильського будинку культури Тетяна Халецька, методист І категорії Коропського будинку культури Жанна Маркачова, завідуюча Коропської центральної бібліотеки для дітей Алла Костирко, провідний методист Коропського будинку культури Віта Шут, директор Шабалинівського Будинку народних традицій і дозвілля Наталія Коваль, директор Вишеньківського будинку культури Наталія Бровко, бухгалтер централізованої бухгалтерії Наталія Пилипенко, директор Будищенського будинку культури Олена Гузь, директор Крисківського центру культури та дозвілля дітей та молоді Владислав Пушанко, директор Городищенського будинку культури Світлана Власенко.
Неймовірно святковий настрій, чудові художні номери зі щедрою порцією гумору подарували залу аматори коропської сцени.
Море гарних вражень і естетичної насолоди приніс публіці понад годинний виступ Володимира Михайлова та Катерини Колмик - провідних солістів Чернігівського Міського Палацу культури.







Категорія: Короп | Переглядів: 347 | Додав: lena | Теги: Короп | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Листопад 2018  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Пошук

>

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Культурний простір

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини
Чернігівський музей-заповідник М.М.Коцюбинського
веб-портал "Європейська Україна"
новини "Чернігівський Формат"

Вітаємо!

Сьогодні: День Народження:
choloh(26), CharlesOxymn(33)
Вітаємо!

Статистика


Rambler's Top100

О.Майшев © 2020 | Чернігівський обласний центр народної творчості.