Головна » 2017 » Грудень » 26 » День Святого Миколая в Бахмачі
День Святого Миколая в Бахмачі
15:21
19 грудня день Святого Миколая в Бахмачі, особливо для малят, став не тільки чарівною казкою, а й дав старт новорічним святам в місті, і найпершим - було відкриття новорічної ялинки в центрі міста. Саме в цей день запалали яскраві вогні на головній зимовій красуні і наповнили місто чарівною атмосферою Нового року і Різдва.
Театралізоване дійство «Миколай іде Новий рік з собою веде» відкрили учасники дитячого ансамблю Будинку дитячої та юнацької творчості під керівництвом О.Андрійко піснею «Святий Миколай». Із закликами Святого Миколая та піснею «Яка радість, який Рай» виступили учасники дитячого вокального ансамблю «Веселка» районного БК під керівництвом К.Бадай.
І ось з’являється Святий Миколай із зірочками. Він вітає всіх присутніх зі святом, бажає гараздів, здоров’я, миру на землі та запрошує Діда Мороза і Снігуроньку для найщиріших привітань з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим.
До вітального слова наші головні герої запрошують на сцену міського голову П.Шимка, після виступу якого настає хвилююча мить - Святий Миколай, Дід Мороз і Снігуронька спільно з глядачами дають відлік і під звуки урочистих фанфар новорічна ялинка засяла яскравими вогнями.
Святий Миколай дарує подарунки всім присутнім дітям від голови Бахмацької районної державної адміністрації Т.Неділько та голови районної ради В.Міщука. Звучать новорічні пісні у виконанні учасників аматорських колективів районного БК К.Бадай, В. та Левчановської, З.Ткаченко та Р.Залозного, В.Семеренка та В.Дорошенка.
Та на цьому сюрпризи не закінчилися, Святий Миколай подбав про подарунки і для дорослих, це запашний куліш зі смаколиками від директора ПСП «Пісківське» В.Колоші.
На закінчення свята для всіх присутніх прозвучали колядки у виконанні учасників дитячого вокального ансамблю.
«Хай живе Новий 2018 рік! Рік миру, надій і сподівань», цими словами Дід Мороз і Снігуронька завершили перше новорічне свято, яких і ці дні працівниками районного БК заплановано провести 13.
Вже 20 грудня аматори районного БК, учасники театралізованого дійства з новорічними вітаннями відбули до дітей Батуринської школи-інтернат.




Категорія: Бахмач | Переглядів: 412 | Додав: lena | Теги: Бахмацький р-н, Чернігівщина мистецька | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Грудень 2017  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Пошук

>

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Культурний простір

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини
Чернігівський музей-заповідник М.М.Коцюбинського
веб-портал "Європейська Україна"
новини "Чернігівський Формат"

Вітаємо!

Сьогодні: День Народження:
PhilipKip(33), Henryvef(34), Bomniebox(45)
Вітаємо!

Статистика


Rambler's Top100

О.Майшев © 2020 | Чернігівський обласний центр народної творчості.