Головна » 2017 » Вересень » 21 » 870-річчя м. Носівка та першої річниці утворення Носівської об’єднаної територіальної громади
870-річчя м. Носівка та першої річниці утворення Носівської об’єднаної територіальної громади
21:47
16 вересня 2017 року в м. Носівка відбулось святкування з нагоди 870-річчя м. Носівка та першої річниці утворення Носівської об’єднаної територіальної громади.
За традицією святкування розпочалось з урочистої ходи аматорських танцювальних, фольклорних колективів громади та народного аматорського хору міського будинку культури.
До уваги жителів та гостей міста було представлено виставку робіт декоративно-прикладного та ужиткового мистецтва, святковий ярмарок та концертну програму за участі кращих колективів і виконавців громади.
Яскравих емоцій Носівчанам додали виступи духового оркестру військово-музичного центру Сухопутних військ Збройних сил України, кінного театру з м. Київ та циркового колективу «Юність» з с. Макошино.
Мешканці району мали можливість прийняти участь у V – му міському конкурсі сімейної творчості «Зіркова родина». Переможці конкурсу були відзначенні ціними подарунками та дипломами. В рамках святкування річниці міста та першої річниці утворення об’єднаної громади відбувся ІІ–ий міський конкурс перукарського мистецтва та конкурс на найкращу стилізовану українську садибу.
З вітальними словами до жителів міста звернувся міський голова Володимир Ігнатченко.Міський голова Володимир Миколайович нагородив відзнакою «Почесний громадянин Носівської громади» командира механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону в/ч пп В1688 майора Анатолія Буряка (посмертно) та генерального директора НВКЦ «Прес» Григорія Волошина.
Також носівчан та гостей міста зі святом привітали голова районної державної адміністрації Вікторія Вершняк, народний депутат України Олександр Кодола, перший заступник голови Чернігівської обласної ради Валентин Мельничук, депутат обласної ради Сергій Баришовець, в.о. директора Чернігівського обласного методичного центру навчальних закладів культури і мистецтв Юлія Солонець, голова Носівського відділення Товариства «Чернігівське земляцтво» в м. Києві Григорій Шкребель.
Привітали мешканців з 870-річчям м. Носівки та першою річницею утворення Носівської об’єднаної територіальної громади учасники програми «Х-фактор», «Україна має талант» та R&B-дует «Тамерлан і Альона». Продовжила вечірній виступ святкова дискотека.















Категорія: Носівка | Переглядів: 356 | Додав: lena | Теги: Чернігівщина мистецька, Носівка | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Вересень 2017  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

Пошук

>

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Культурний простір

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини
Чернігівський музей-заповідник М.М.Коцюбинського
веб-портал "Європейська Україна"
новини "Чернігівський Формат"

Вітаємо!

Сьогодні: День Народження:
PhilipKip(33), Henryvef(34), Bomniebox(45)
Вітаємо!

Статистика


Rambler's Top100

О.Майшев © 2020 | Чернігівський обласний центр народної творчості.