Головна » 2017 » Червень » 21 » «Красуня Ніжинщини – 2017»
«Красуня Ніжинщини – 2017»
11:04
17 червня 2017 року в приміщенні Ніжинського районного будинку культури с. Талалаївка відбувся ІІ відкритий районний дитячий конкурс краси «Красуня Ніжинщини – 2017». Це було справжнє свято дитинства, краси та таланту. В конкурсі брали участь дівчатка з сіл Талалаївки, Вертіївки, Крут, Безуглівки, Данине, Черняхівки, Колісників та селища Лосинівки віком від 6 до 9 років (молодша вікова категорія) та від 10 до 14 років (старша вікова категорія).
Вперше в цьому році було започатковано найвищу нагороду – Гран-прі конкурсу, яку отримала Божа Валерія з смт. Лосинівки. У старшій віковій категорії перемогу здобула Гомоляко Анастасія з с. Крути. Першою віце-міс стала Гаряча Ангеліна з с. Талалаївки, а другою віце-міс – Глущенко Христина з с. Черняхівки. У молодшій віковій категорії титул «Міні-міс» отримала Лалука Маргарита з с. Талалаївки, першою віце-міні-міс було обрано Хребто Дарію з с. Талалаївки, а другою віце-міні-міс – Ярмак Софію із с. Черняхівки. Корони переможницям конкурсу передали минулорічні Міс та Міні-міс Ніжинщини – 2016 Шевчун Анастасія та Каланченко Анастасія. «Міс вишуканість» та «Міс грація» стала Петрунек Вікторія з Талалаївки, «Міс елегантність» - Литовченко Марія із Талалаївки, «Міс гламур» - Ярмак Кароліна із Черняхівки, «Міс привабливість» - Овчарик Катерина з Безуглівки, «Міс посмішка» - Рибецька Анна із Вертіївки, «Міс харизматичність» - Бабич Марина із Черняхівки, «Міс оригінальність»– Ювко Анна із Колісників, «Міс ніжність» - Пінчук Юлія з Лосинівки, «Міс артистичність» - Глущенко Аліна із Черняхівки, «Міс фотомодель» - Осипенко Євгенія з Данине, «Міс чарівність» - Тарасенко Поліна з Талалаївки. «Міс глядацьких симпатій» визнали Гарячу Ангеліну із Талалаївки.
Даний захід було започатковано за ініціативи директора Ніжинського районного будинку культури Мунтянової Світлани Юріївни. Головним постановником даного проекту є Михальська Марія Олександрівна, керівник зразкового хореографічного колективу «Полісяночка» Ніжинського РБК. В проведенні та підготовці конкурсу «Красуня Ніжинщини – 2017» велика відповідальність лягла на весь творчий колектив Ніжинського районного будинку культури.
Розпочали конкурсну програму гості свята, дитячий зразковий ансамбль танцю «Вікторія», керівник - Вікторія Вишнева. Другий відкритий районний дитячий конкурс «Красуня Ніжинщини – 2017» складався з кількох етапів. На першому - дефіле учасниць в українському вбранні, на другому - дефіле в однакових сукнях з презентацією своїх найзаповітніших мрій. Головне, що у більшості конкурсанток – це мир та злагода в Україні. На конкурсі талантів учасниці мали змогу показати свої творчі здібності в декламуванні, вокалі, хореографії, акробатичній майстерності, тощо. Родзинкою заходу стало третє дефіле, де дівчатка представили справжню квіткову феєрію, перетворилися на цілу оранжерею найчарівніших, найвражаючих квітів. Шоу супроводжувалося сценічними фейєрверками, шаропадом та світловими ефектами. Всім конкурсанткам були вручені дипломи, стрічки, корони, торти та подарунки.
Велику подяку хочеться оголосити спонсорам свята: ТОВ АПК «Магнат», Ніжинському консервному заводу, ПП Копиця «М’яка іграшка», депутату Чернігівської обласної ради Гавриленку В.П., депутату Ніжинської районної ради Ременюку С.В., Ніжинській районній раді на чолі з Бузуном О.В., відділу культури Ніжинської районної державної адміністрації. Також ми вдячні за велику допомогу і підтримку в організації й проведенні свята Ніжинській районній державній адміністрації на чолі з Івашиним В.А.
Варто сказати, що журі було досить складно обирати переможниць, адже всі дівчатка, без виключення, достойно підготувалися до конкурсу краси. На час, коли журі займалось підрахунком балів, та визначенням переможниць, для глядачів та вболівальників було організовано концертну програму, в якій взяв участь зразковий хореографічний колектив «Полісяночка» Ніжинського районного будинку культури, керівник - Михальська М.О. Чудовими піснями порадували публіку неперевешені солісти та незамінні учасники всіх районних заходів: Сергій Юскевич, Василь Мельников, Вєроніка Чистілова, Анастасія Наливайко, методисти Ніжинського РБК. Музичне вітання для присутніх подарувала начальник відділу культури Лосинівської об’єднаної територіальної громади Тетяна Мельникова. Ніжинська районна школа мистецтв також не залишилась осторонь свята. В концертній програмі взяли участь учні Талалаївського філіалу НРДШМ, викладач - Сварська С.С., хореографічний колектив «Мрія» Лосинівського філіалу НРДШМ, викладачі - Ващенко Н.І. та Ващенко Ю.В., випускниця Черняхівського філіалу НРДШМ Анастасія Бабич, викладач - Солдатенко Ю. В., та учениця Талалаївського філіалу НРДШМ Яна Сербін, викладач - Панас В.М. Чудовими піснями радували глядачів виконавці сучасної пісні з Лосинівського селищного Будинку культури Діана Ващенко та Валерія Корж, керівник - Валерій Дерев’янко.
Конкурс талантів вкотре довів, що діти талановиті, артистичні, розкуті та згуртовані. Усіх об’єднала Україна, її сьогодення і майбутнє, бажання бачити свою Батьківщину багатою, квітучою і мирною.














Категорія: Ніжин | Переглядів: 529 | Додав: lena | Теги: Красуня Ніжинщини, Ніжин | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Червень 2017  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Пошук

>

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Культурний простір

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини
Чернігівський музей-заповідник М.М.Коцюбинського
веб-портал "Європейська Україна"
новини "Чернігівський Формат"

Вітаємо!

Сьогодні: День Народження:
MichaelAreli(40), Allannathe(38)
Вітаємо!

Статистика


Rambler's Top100

О.Майшев © 2020 | Чернігівський обласний центр народної творчості.