Головна » 2017 » Квітень » 3 » ДЕНЬ СМІХУ У ЖУРАВЦІ
ДЕНЬ СМІХУ У ЖУРАВЦІ
12:44
Вже традиційно 1 квітня на День сміху журавчани чекають веселого сюрпризу. Ось і в цьому році в Будинку культури відбулася розважальна шоу-програма «Хто зверху?». В цей вечір глядачів чекали не лише пісенні та танцювальні номери, а й справжній гумористично-інтелектуальний двобій між хлопцями та дівчатами. Це була битва сміливості та відваги проти ніжності й краси.Учасники команди хлопців – Іван Скрипка, Олександр Бебело, Євгеній Курило, Олександр Мовчан, а їхні суперниці - Ярина Бульба, Олександра Кліменко, Аліна Медведєва та Оксана Веклич.
Обидві команди повинні були проявити немалу ерудицію, кмітливість, швидкість реакцій і навіть інтуїцію для того, аби достойно пройти 7 конкурсів та доказати, хто ж в цей вечір опиниться «Зверху»: хлопці чи дівчата. Допомагали в протистоянні команд групи підтримки та ведучі шоу-програми з невичерпним запасом гарного настрою – Оксана Микитченко та Сергій Микитченко. А підводити підсумки гри випала доля Василю Мащалкіну, який був у ролі судді.
Глядачі, окрім того, що стали свідками двобою команд, отримали масу позитивних емоцій та заряд гарного настрою. Адже на сцені усе відбувалося легко та невимушено.Під час ігрових пауз, глядачі отримували гарний настрій від солістів Журавського Будинку культури: Н. Маслової, І. Скрипки, І. Бусел, Я. Лаврінець, Ю. Микитченко, К. Бобренко, В. Пилипченко , А. Калениченко, О. Микитченко, А. Федоренко, С. Литвиненка, О. Веклич, Н. Демиденко, гумористичного дуета Є. Курила , А. Демидченка, дитячого вокального ансамблю «Квадро» та дитячого хореографічного колективу «Веселка». «Музичні паузи» дали змогу учасникам перевести між раундами подих і з новими силами повернутися до боротьби.
З кожним новим конкурсом першість переходила від однієї команди до іншої. І кожний раз активна підтримка зали вливала нові сили учасникам команд. Варто зауважити, що обидві команди змагалися достойно, цілеспрямовано йшли до перемоги й були активними та винахідливими. Але пощастило в цій нелегкій боротьбі команді дівчат, які за кількістю балів значно вирвалися вперед. Всі учасники були нагороджені грамотами та солодкими призами.
Як би там не було, на завершення шоу переможених не залишилось. Гарний настрій та море позитивних емоцій як подарунок отримали всі, хто приймав участь в шоу – програмі: і учасники команд, і ведучі, і суддя і глядачі.
Спасибі за чудове свято!








Категорія: Варва | Переглядів: 265 | Додав: lena | Теги: ДЕНЬ СМІХУ У ЖУРАВЦІ | Рейтинг: 5.0/7 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Квітень 2017  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Пошук



Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Культурний простір

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини
Чернігівський музей-заповідник М.М.Коцюбинського
веб-портал "Європейська Україна"
новини "Чернігівський Формат"

Вітаємо!

Сьогодні: День Народження:
Jackybype(36), iraklivagano(33)
Вітаємо!

Статистика


Rambler's Top100

О.Майшев © 2018 | Чернігівський обласний Чернігівський обласний центр народної творчості.