Головна » 2015 » Жовтень » 6 » Феєрична шоу-програма «Паняночка Городняночка»
Феєрична шоу-програма «Паняночка Городняночка»
15:16
Нещодавно в Городнянському районному будинку культури відбулася феєрична шоу-програма «Паняночка Городняночка» на яку з нетерпінням чекали маленькі учасниці щоб позмагатися за титул «Паняночки Городняночки 2015».7 дівчаток віком від 7 до 9 років — найкрасивіших, найрозумніших і найталановитіших стали учасницями конкурсу.
Найрізноманітніші завдання – від творчого представлення, дефіле у національному вбранні до презентації своїх спортивних, вокальних, хореографічних та акторських здібностей – такими були випробування для справжніх паняночок.
А оцінювали паняночок нашого міста вельмишановне журі: завідувач сектору контролю районної державної адміністрації Петро Буйний, керівник танцювального колективу «Едельвейс» центру дитячої та юнацької творчості Ірина Царенко, викладач Городнянської школи мистецтв Сергій Круглик, методист з виховної роботи відділу освіти Городнянської районної дитячої адміністрації Тетяна Цимбаліст та голова журі - начальник відділу культури і туризму Городнянської райдержадміністрації Олена Биховець.
За результатами проведених конкурсів, членам журі було не легко визначитися з переможницею, адже учасниці проявили талант, майстерність та артистичність. Хто ж саме стане переможницею, залишалося інтригою навіть під час оголошення результатів. На конкурсі учасниці показували свої таланти, а тому жодна з них не залишилась без звання, кожна була переможницею у своїй номінації. Титул «Суперфонтазерка» отримала Софія Хмеловська, титул «Зірка спорту» отримала Бугаєнко Вікторія, титул «Перлина таланту» здобула Гончаренко Дарина, заслужено отримала титул «Найкраща Маша» Мельник Варвара, а титул «Чарівна україночка» отримала Самусь Марія. Рода Ангеліна з якої просто таки випромінюється яскрава творча енергія отримала титул «Глядацькі симпатії».
А титул переможниці і звання «Паняночка-Городняночка 2015» здобула Бондаренко Єлизавета.
Протягом всього заходу милували глядачів своїми танцями зразковий танцювальний ансамбль «Олена» та народний самодіяльний ансамбль танцю «Веселка», гарний настрій дарували солісти РБК та школи мистецтв.
Протягом всього дійства в залі панувала атмосфера гарного настрою. Глядачі щиро вболівали за всіх учасниць конкурсу, підтримуючи їх гучними оплесками.
Бажаємо дівчаткам успіхів та впевненості на шляху до нових перемог.



Категорія: Городня | Переглядів: 541 | Додав: lena | Теги: Городня Чернігівщина мистецька | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Жовтень 2015  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Пошук

>

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Культурний простір

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини
Чернігівський музей-заповідник М.М.Коцюбинського
веб-портал "Європейська Україна"
новини "Чернігівський Формат"

Вітаємо!

Сьогодні: День Народження:
PhilipKip(33), Henryvef(34), Bomniebox(45)
Вітаємо!

Статистика


Rambler's Top100

О.Майшев © 2020 | Чернігівський обласний центр народної творчості.