Головна » 2013 » Серпень » 19 » II-ий районний фестиваль-конкурс родинної художньої творчості «Зіркова родина»
II-ий районний фестиваль-конкурс родинної художньої творчості «Зіркова родина»
11:51
17 серпня в Носівському районному будинку культури проводився II-ий районний фестиваль-конкурс родинної художньої творчості «Зіркова родина».
Мета фестивалю-конкурсу відродження та популяризація національних цінностей української сім”ї, відтворення та збереження народних родинних традицій, привернення уваги громадськості до поліпшення умов для духовного розвитку сім”ї. Організатором фестивалю-конкурсу є відділ культури і туризму Носівської райдержадміністрації, районний будинок культури.
У фестивалі-конкурсі брали участь сімейні творчі колективи, які готували два різнохарактерні номери. Журі оцінювало в першу чергу: акторські та творчі здібності, сценічну культуру та майстерність, творчу індивідуальність. Фестваль – конкурс проводився у наступних номінаціях: пісенне мистецтво, хореографія, інструментальний та оригінальний жанр.
Оцінювання конкурсних номерів здійснювало журі, склад якого формувався з числа працівників Відділу культури і туризму, національностей та релігій, районного будинку культури та районної школи мистецтв.
За підсумками журі в номінації народний спів: перше місце отримали Приходько Анастасія та Марія з с. Софіївка, друге місце – Гавриляко Ірина та Євгенія з с. Рівчак-Степанівка, третє – родинне тріо у складі Бруханда Н.І., Яремків В.В. та Коровай О.І. з с. Дебрево.
У номінації естрадний спів: гран прі отримали брати з с. Козари Потебня Богдан та Максим, 1-е місце вибороли мама та донька Риндя Світлана та Стражник Світлана, третє місце між собою розділили родина Мариненків із с. Мрина у складі бабусі Надії Василівни, мами Олени Олександрівни та доньки Анастасії та родина Кротенків із с. Хотинівки у складі мами Олени та доньки Анни. Дипломантами фестивалю стали – Яценко Вадим та Падун Володимир с. Коломійцівка (номінація – інструментальний жанр), Гладка Валентина та Наталія с. Селище (номінації – хореографія), Довжок Владислав та Альона с. Калинівка (номінація – народний спів). Фінансування фестивалю-конкурсу здійснювалося за рахунок коштів спеціального фонду районного будинку культури та профспілки працівників культури. Переможці фестивалю-конкурсу були нагородженні дипломами та подарунками.







Категорія: Носівка | Переглядів: 533 | Додав: nata | Теги: Носівка Чернігівщина мистецька | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Серпень 2013  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Пошук



Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Культурний простір

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини
Чернігівський музей-заповідник М.М.Коцюбинського
веб-портал "Європейська Україна"
новини "Чернігівський Формат"

Вітаємо!

Сьогодні: День Народження:
DustinCak(33)
Вітаємо!

Статистика


Rambler's Top100

О.Майшев © 2017 | Чернігівський обласний навчально-методичний центр культури і мистецтв.