Головна » 2013 » Лютий » 22 » Інноваційна розважальна шоу-програма „Мій зможе”
Інноваційна розважальна шоу-програма „Мій зможе”
11:11
Не перестають зацікавлювати і приємно дивувати глядачів своїми інноваціями та їх майстерним втіленням творчі майстри вибухових ідей Куликівського районного будинку культури. І цього разу азартна шоу-програма „Мій зможе” , приурочена до улюбленого свята всіх закоханих - Дня святого Валентина тримала інтригу до самого кінця: які ж там будуть конкурси, які пари братимуть участь, і хто ж врешті решт переможе? Напевно, все це і багато іншого цікавило всіх, хто прийшов до будинку культури суботнього вечора щоб переглянути нове шоу, а хтось – щоб стати його учасником із надією на перемогу.
У чарівний світ кохання, різноманітних випробувань та адреналінового азарту запросили ведучі програми Димитро Гринченко та Вікторія Супрун. І з перших же їхніх слів стало зрозуміло: буде весело, цікаво і креативно. Хоча, можливо, у когось і інша думка.
Тож, розпочинаючи святкову програму, ведучі запросили п’ять сімейних пар, першими з яких піднялися на сцену Марина та Андрій Коновалови, менеджер із збуту продукції Київської фабрики бакалейних виробів та студентка п’ятого курсу стоматологічного факультету Київського національного медичного університету ім.О.Богомольця. Девізом свого подружнього життя це молоде подружжя вважає слова Антуана де Сент Екзюпері: «Кохання – це означає не дивитись один на одного, а дивитися разом в одному напрямку”.
Наступна пара учасників Ольга та Максим Пінчуки, ставши одночасно випускниками Ніжинського педагогічного університету та здобувши одну і ту ж професію - соціальний педагог, вони щиро переконані, що життя підкорюється тим, хто по-філософськи та з почуттям гумору дивиться у завтрашній день.
Не уявляючи свого життя без музики, Марина та Дмитро Ічанські закінчили два навчальні заклади із музичної спеціалізації та передають любов до мистецтва двом маленьким синам. Це подружжя твердо переконане, що взаєморозуміння та злагода у сім’ї криється у виконання божих заповідей.
Четвертою парою учасників стало подружжя Віктор та Наталія Береговці. З великою любов’ю ставлячись до рідного села Дроздівки, ці двоє натхненно працюють на благо своєї маленької батьківщини: Віктор – художнім керівником у будинку культури, а Наталія - вчителькою у школі. Девіз свого життя подружжя визначило так: чоловік у домі голова, а жінка – душа.
Держслужбовець Володимир Баглай та його чарівна дружина і мама двох діток Ольга мають багато спільних захоплень і ніколи не зраджують своєму життєвому кредо: мир у сім’ї та сім’я у мирі.
Тож саме ці сміливці згодилися на випробування і взялися до справи. Глядачі у залі стали свідками того, як азартні та винахідливі жінки буквально робили ставки на своїх чоловіків, прогнозуючи рівень їхньої вмілості та вправності у незвичайних конкурсах. А конкурсні завдання були різноплановими, неочікуваними і досить складними, бо треба було і вправність показати і у відведений час вкластися. Тож жінки ставили ставки, а чоловіки виконували завдання, ну майже як у телевізійному варіанті шоу. Хоча і тут не обійшлося без відео матеріалів. Саме про у мови конкурсу йшлося у відеороликах, які демонструвалися на величезному екрані посеред сцени.
Учасникам довелося їсти солоні огірки, лимони, пити кока-колу величезними дозами і все тому, що так вирішили їхні жінки. ”Мій зможе”, - казала кожна з них, і чоловіки слухняно виконували всі жіночі забаганки. „От би вдома так” ,- напевно думала не одна з них і ще з більшим азартом бралася випробовувати чоловічу витримку. Це, звісно, жарт, утім чоловіки цього дня справді показали, на що вони здатні. А в тому, що можуть вони багато, переконалися всі, бо спробуй-но витримати причепленими на обличчя 12 прищіпок для білизни, або ж розділити за 2 хвилини білки і жовтки десяти яєць, або ж заплести коси п’ятьом дівчаткам, чи скласти м’ясорубку із зав’язаними очима, чи вгадати назви дев’ятьох мультиків. І все це за певний і дуже короткий проміжок часу.
А боротьба була досить запеклою, бо змагалися не тільки чоловіки, а найбільші пристрасті кипіли за ігровим столом, де жіноче протистояння було хоча зовні і тихим, утім мозкова діяльність чарівних половинок сімейних пар кипіла у підрахунках фішок та прорахунках наступних дій. Адже у кожному раунді учасники із найменшою кількістю фішок сходили з дистанції та покидали сцену.
І нарешті – фінал. На сцені залишилися дві пари. Володимир та Ольга Баглаї проти Андрія та Марини Коновалових. І конкурс із інтригуючою назвою „Битва титанів” розпочався. „Завдання досить складне, утім головний приз того вартий”,- подумала Марина і впевнено сказала: „Мій все зможе”. І він зміг! Півтори хвилини протримав Андрій на витягнутій руці вагу 5 кг, і ця пар стала переможцем районного супер-шоу „Мій зможе”.
Церемонію вручення нагород очолив начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Віктор Снопок, сказавши чимало приємних слів і на адресу учасників шоу, і на адресу його організаторів, та вручивши букети троянд та дипломи учасникам. А переможці отримали ще і сертифікат на 500 грн.
Оскільки для мене подія вечора стала теж особливою, тож не берусь судити напевно, наскільки цікавою для глядачів була ця програма, утім оплески у залі були гучними, вигуки активними і, мені здалося, не нудьгував ніхто. А чарівні ведучі Дмитро та Вікторія, чудові солісти В’ячеслав Мацвійко, Світлана Корнійко Марина Євдокименко, Дмитро Струк, Аня Лимар, Дмитро Онопрійко, Станіслав Гуща, Юлія Гайдамака, Юлія Кусій та Яна Шовба додали ще більшої яскравості цій незвичайній конкурсної події з інтригуючою і вельми азартною назвою „Мій зможе”. Фінальним і напрочуд вдалим акордом прозвучала у колективному виконанні всіх солістів вечора запальна пісня « Любите девушки простых романтиков».
Молодці всі учасники, бо спробували і змогли. Всі змогли, без винятку, адже сама участь у такому змаганні – вже багато означає. І кожен з учасників вже є переможцем саме тому, що подолав цей шлях із глядацької зали, звідки все здається таким простим і легким, до сцени, на яку спрямовано сотні поглядів, і конкурсні завдання тільки на перший погляд є легкими. Наступного разу спробуйте і ви. І нехай вам теж посміхнеться фортуна.
За інформацією РБК





Категорія: Куликівка | Переглядів: 1063 | Додав: lena | Теги: Куликівка Чернігівщина мистецька, шоу-програма | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Лютий 2013  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28

Пошук

>

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Культурний простір

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини
Чернігівський музей-заповідник М.М.Коцюбинського
веб-портал "Європейська Україна"
новини "Чернігівський Формат"

Вітаємо!

Сьогодні: День Народження:
choloh(26), CharlesOxymn(33)
Вітаємо!

Статистика


Rambler's Top100

О.Майшев © 2020 | Чернігівський обласний центр народної творчості.